Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Weapon

Film, 1956, 81 minuten
The Weapon
Een jongen vindt een pistool, schiet per ongeluk zijn vriend neer en slaat op de vlucht. Een agent en een moordenaar met een link met het wapen achtervolgen hem.
De film The Weapon is uitgebracht in 1956 en duurt 81 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Weapon

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals The Weapon

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tin & Tina
Na een traumatische miskraam adopteert een jong stel een eigenaardige tweeling uit een klooster. Hun obsessie met religie verstoort het gezin al snel.
Victim/Suspect
Een journalist onderzoekt een zaak van een vrouw die een valse aangifte van verkrachting zou hebben gedaan, en ziet een patroon: autoriteiten die zich tegen de slachtoffers keren.
Faithfully Yours
Twee vriendinnen gebruiken elkaar als alibi om weg te glippen en zich over te geven aan geheime affaires, maar hun web van leugens valt uit elkaar als een van hen verdwijnt.
Brigade Anti-Gangs
Nadat een taakgroep er is in geslaagd de baas van een beruchte bende te arresteren, ontvoeren de leden ervan de broer van de hoofdinspecteur om hun leider te bevrijden.
Finder's Fee
Een man vindt een portemonnee met een winnend lot, maar als hij tijdens een pokerspel oog in oog komt te staan met de eigenaar, wordt zijn moraal zwaar op proef gesteld.