Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Weapon

Film, 1956, 81 minuten
The Weapon
Een jongen vindt een pistool, schiet per ongeluk zijn vriend neer en slaat op de vlucht. Een agent en een moordenaar met een link met het wapen achtervolgen hem.
De film The Weapon is uitgebracht in 1956 en duurt 81 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Weapon

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals The Weapon

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Amber Light
Deze gemoedelijke documentaire laat op verschillende plekken in Schotland zien hoe whiskey, muzikale tradities en sociaal drinken met elkaar zijn verbonden.
The Limit Of
Wanneer een bankier besluit actie te ondernemen tegen de hebzuchtige financiële instelling waarvoor hij werkt, ontdekt hij hoe ver hij wil gaan om wraak te nemen.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
The Way Down
Een jonge ingenieur is op jacht naar een verloren schat en probeert samen met enkele meesterdieven in te breken in de ondoordringbare vestingen onder de Bank van Spanje.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.