Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Wedding Party 2: Destination Dubai

Film, 2017, 97 minuten
The Wedding Party 2: Destination Dubai
In dit vervolg op ‘The Wedding Party’ uit 2016 eindigt de date van een stel per ongeluk in een aanzoek. Dat leidt tot een aantal chaotische familiegebeurtenissen.
De film The Wedding Party 2: Destination Dubai is uitgebracht in 2017 en duurt 97 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. The Wedding Party 2: Destination Dubai is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Wedding Party 2: Destination Dubai

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Wedding Party 2: Destination Dubai

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Governor
Een plotselinge tragedie dwingt een afgevaardigde de rol van gouverneur aan te nemen. Ze staat voor zware politieke en persoonlijke beproevingen om haar staat te leiden.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
The African Queen
De noeste kapitein van een gammele Oost-Afrikaanse rivierboot slaat de handen ineen met een puriteinse missionaris om een Duitse kanonneerboot tot zinken te brengen tijdens WO II.
Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.