Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Wedding Party

Film, 2016, 101 minuten
The Wedding Party
De grote dag breekt aan, maar de elegante bruiloftsplannen van dit paar veranderen al gauw in een nachtmerrie vol exen, ruziemakende ouders en onuitgenodigde gasten.
De film The Wedding Party is uitgebracht in 2016 en duurt 101 minuten. De première van deze kleurrijke Nigeriaanse romantische comedy trok meer bezoekers dan welke Nollywood-film ook. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Wedding Party op Moviemeter

Dunni is de 24-jarige eigenaresse van een kunstgalerie en de enige dochter van haar ouders. Ze staat op het punt in het huwelijk te treden met de ondernemer Dozie, een knappe jongeman. Het koppel heeft de belofte van kuisheid afgelegd en kijkt uit naar hun eerste nacht samen. De grote dag breekt aan, maar hun elegante bruiloftsplannen veranderen al gauw in een nachtmerrie vol exen, ruziemakende ouders en onuitgenodigde gasten.

The Wedding Party op IMDB

Score: 6,2 van de 10

The Wedding Party is a movie starring Alibaba Akporobome, Zainab Balogun, and Stephen Damian. Chaos prevails when a family prepares for a lavish wedding.

Acteurs in The Wedding Party

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals The Wedding Party

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.