Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Wedding Party

Film, 2016, 101 minuten
The Wedding Party
De grote dag breekt aan, maar de elegante bruiloftsplannen van dit paar veranderen al gauw in een nachtmerrie vol exen, ruziemakende ouders en onuitgenodigde gasten.
De film The Wedding Party is uitgebracht in 2016 en duurt 101 minuten. De première van deze kleurrijke Nigeriaanse romantische comedy trok meer bezoekers dan welke Nollywood-film ook. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Wedding Party op Moviemeter

Dunni is de 24-jarige eigenaresse van een kunstgalerie en de enige dochter van haar ouders. Ze staat op het punt in het huwelijk te treden met de ondernemer Dozie, een knappe jongeman. Het koppel heeft de belofte van kuisheid afgelegd en kijkt uit naar hun eerste nacht samen. De grote dag breekt aan, maar hun elegante bruiloftsplannen veranderen al gauw in een nachtmerrie vol exen, ruziemakende ouders en onuitgenodigde gasten.

The Wedding Party op IMDB

Score: 6,2 van de 10

The Wedding Party is a movie starring Alibaba Akporobome, Zainab Balogun, and Stephen Damian. Chaos prevails when a family prepares for a lavish wedding.

Acteurs in The Wedding Party

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals The Wedding Party

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up
In deze comedyspecial betuigen Jon Stewart, John Mulaney, Chelsea Handler en Dave Chappelle eer aan George Carlin, Joan Rivers, Robin Williams en Richard Pryor.
Boss Baby - Terug in de wieg
Nadat hij voor een misdaad is geframed, verandert de volwassen Ted Templeton weer in de Boss Baby om undercover als een van de kinderen bij zijn broer Tim te gaan wonen.
Rodrigo Sant’Anna: Cheguei
Rodrigo Sant'Anna schittert altijd op het podium, of hij nu een spectaculaire entree maakt, persoonlijke verhalen deelt of bijzondere personages tot leven brengt.
Jersey
Tien jaar nadat hij is gestopt met cricket, wil een getalenteerde, maar moedeloze ex-slagman in het nationale team komen en zo een shirt voor zijn zoon bemachtigen.
A Perfect Pairing
Een wijnmanager uit LA wil een ​​grote klant voor zich winnen en gaat werken op een Australische schapenboerderij, waar ze verliefd wordt op een ruige, mysterieuze man.