Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Wedding Party

Film, 2016, 101 minuten
The Wedding Party
De grote dag breekt aan, maar de elegante bruiloftsplannen van dit paar veranderen al gauw in een nachtmerrie vol exen, ruziemakende ouders en onuitgenodigde gasten.
De film The Wedding Party is uitgebracht in 2016 en duurt 101 minuten. De première van deze kleurrijke Nigeriaanse romantische comedy trok meer bezoekers dan welke Nollywood-film ook. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Wedding Party op Moviemeter

Dunni is de 24-jarige eigenaresse van een kunstgalerie en de enige dochter van haar ouders. Ze staat op het punt in het huwelijk te treden met de ondernemer Dozie, een knappe jongeman. Het koppel heeft de belofte van kuisheid afgelegd en kijkt uit naar hun eerste nacht samen. De grote dag breekt aan, maar hun elegante bruiloftsplannen veranderen al gauw in een nachtmerrie vol exen, ruziemakende ouders en onuitgenodigde gasten.

The Wedding Party op IMDB

Score: 6,2 van de 10

The Wedding Party is a movie starring Alibaba Akporobome, Zainab Balogun, and Stephen Damian. Chaos prevails when a family prepares for a lavish wedding.

Acteurs in The Wedding Party

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals The Wedding Party

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.