Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The White Tiger

Film, 2021, 127 minuten
The White Tiger
De ambitieuze chauffeur van een rijke Indiase familie gebruikt zijn verstand en sluwheid om te ontsnappen aan armoede en ondernemer te worden. Gebaseerd op de bestseller.
De film The White Tiger is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 127 minuten. Adarsh Gourav, Rajkummar Rao en Priyanka Chopra Jonas spelen in Ramin Bahrani's verfilming van Aravind Adiga's roman. Geschikt voor 16 jaar en ouder. The White Tiger is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Offbeat, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The White Tiger

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The White Tiger

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Image
Een journalist leert een jonge Marokkaan kennen. Ze probeert de stereotypes over zijn gemeenschap te ontkrachten, maar een sensatiebeluste presentator staat in de weg.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Adventurers
Na de Tweede Boerenoorlog gaan vier hebberige schatzoekers op expeditie in Zuid-Afrika, op zoek naar begraven diamanten.