Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Whole Truth

Film, 2016, 93 minuten
The Whole Truth
Terwijl een advocaat zijn tienercliënt probeert vrij te pleiten van de moord op diens rijke vader, komt hij verontrustende feiten over het slachtoffer te weten.
De film The Whole Truth is uitgebracht in 2016 en duurt 93 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Whole Truth op Moviemeter

Score: 2,83 van de 5

Advocaat Richard Ramsay heeft een moeilijke zaak te pakken. Hij werkt namelijk aan de verdediging van de zeventienjarige Mike Lassiter, die ervan wordt verdacht zijn rijke vader te hebben vermoord. Ramsay zoekt hulp bij een jonge advocate, Jenelle, die vastbesloten is om de waarheid boven tafel te krijgen.

The Whole Truth op IMDB

Score: 6,2 van de 10

Defense attorney Richard Ramsay takes on a personal case when he swears to his widowed friend, Loretta Lassiter, that he will keep her son Mike out of prison. Charged with murdering his father, Mike initially confesses to the crime. But as the trial proceeds, chilling evidence about the kind of man that Boone Lassiter really was comes to light. While Ramsay uses the evidence to get his client acquitted, his new colleague Janelle tries to dig deeper - and begins to realize that the whole truth is something she alone can uncover.

Acteurs in The Whole Truth

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals The Whole Truth

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.
QB1: Beyond the Lights
Deze fascinerende serie volgt drie quarterbacks op de middelbare school tijdens hun laatste seizoen, net voordat ze overgaan naar de eerste divisie van college football.
Super Monsters Back to School
De Super Monsters verwelkomen Vida in haar nieuwe huis in Paddenburg. Ze laten haar hun favoriete plekken zien en helpen haar op haar eerste schooldag.
45 revoluciones
In het Madrid van de jaren 60 lanceert muziekproducent Guillermo Rojas een rock-'n-roll-label met de hulp van de opkomende zanger Robert en de slimme producent Maribel.
Better Than Us
Een familie die bijna uit elkaar valt, krijgt een geavanceerde robot die wordt gezocht door een concern, rechercheurs van de afdeling moordzaken, en terroristen.