Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Wilding

Film, 2016, 83 minuten
The Wilding
Een gebroken gezin probeert het leven weer op te pakken in een buitenwijk in North Carolina, maar wordt geteisterd door duistere, bovennatuurlijke krachten.
De film The Wilding is uitgebracht in 2016 en duurt 83 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Onheilspellend, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Wilding

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Arabisch;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals The Wilding

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curse of the Witching Tree
Wanneer een familie in een afgelegen boerderij gaat wonen, gebeuren er vreemde dingen. Mondjesmaat geeft het huis zijn angstaanjagende verleden prijs.
Ana by Day
Als ze hoort dat ze een dubbelgangster heeft die haar leven heeft overgenomen, moet de jonge vrouw kiezen tussen haar eigen identiteit en haar nieuwe anonimiteit.
Don't Breathe 2
Een blinde veteraan traint zijn adoptiedochter om opgewassen te zijn tegen elk gevaar. Maar dan worden de twee overvallen door een wraakzuchtige figuur uit het verleden.
Curse of Chucky
Chucky, de angstaanjagende pop met de geest van een bekende seriemoordenaar, is terug: Nica ontvangt een mysterieus pakket, maar besteedt er weinig aandacht aan.
The Amityville Theater
Een tienermeisje blijft alleen achter als haar ouders overlijden. Ze erft een vreemd theater in het beruchte stadje Amityville, waar haar iets boosaardigs wacht.