Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Windsors

Tv-serie, 2020
The Windsors
De maar al te publieke perikelen van de Britse koninklijke familie worden in een nieuw jasje gestopt in deze extravagante komische soapserie.
De tv-serie The Windsors is uitgebracht in 2020. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Windsors op IMDB

Score: 6,8 van de 10

The Windsors is a TV series starring Celeste Dring, Louise Ford, and Richard Goulding. Comedy soap opera re-imagining the lives of the British Royal Family as you have never seen them before.

Acteurs in The Windsors

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals The Windsors

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Brilliant Corners: Ghana
Longboardkampioen Sam Bleakley bezoekt Ghana om meer te weten te komen over een lokale surfschoolpionier, Highlife-muziek en de relatie tussen surfen en dansen.
Santo
Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.
Gymnastics Academy: A Second Chance
De Amerikaanse tiener Kyra Berry krijgt na een blessure een tweede kans om haar dromen na te jagen en een beurs te bemachtigen om te turnen in het verre Australië.
The Brave Ones
Een almachtige godin reïncarneert als een jonge vrouw en moet haar goddelijke krachten gebruiken om de dood van haar zus te wreken en haar familie te beschermen van de ondergang.