Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Witcher: Nightmare of the Wolf

Film, 2021, 83 minuten
The Witcher: Nightmare of the Wolf
Vesemir ontsnapt uit armoede om een hekser te worden. Hij doodt monsters voor geld en glorie, maar bij een nieuwe dreiging moet hij afrekenen met zijn eigen demonen.
De film The Witcher: Nightmare of the Wolf is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 83 minuten. Een spannende animatie van uitvoerend producent Lauren S. Hissrich ('The Witcher'), schrijver Beau DeMayo en Studio Mir. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Witcher: Nightmare of the Wolf

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Japans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals The Witcher: Nightmare of the Wolf

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
My Daemon
Om zijn moeder te redden, maken een goedhartige jongen en zijn speciale vriendje een reis door het post-apocalyptische Japan. Maar de duistere krachten komen dichterbij.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Elena Knows
Een vrouw met de ziekte van Parkinson leidt een gestaag onderzoek naar de verantwoordelijken voor de plotselinge dood van haar dochter.