Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Witcher: Nightmare of the Wolf

Film, 2021, 83 minuten
The Witcher: Nightmare of the Wolf
Vesemir ontsnapt uit armoede om een hekser te worden. Hij doodt monsters voor geld en glorie, maar bij een nieuwe dreiging moet hij afrekenen met zijn eigen demonen.
De film The Witcher: Nightmare of the Wolf is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 83 minuten. Een spannende animatie van uitvoerend producent Lauren S. Hissrich ('The Witcher'), schrijver Beau DeMayo en Studio Mir. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Witcher: Nightmare of the Wolf

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Japans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals The Witcher: Nightmare of the Wolf

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Noel Diary
Een auteur moet zijn ouderlijke huis leegruimen en ontmoet een vrouw die haar biologische moeder zoekt. Een oud dagboek opent misschien de deur naar het verleden. En naar hun hart.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.
Lesson Plan
Nadat een leraar overlijdt, neemt zijn vriend, een ex-agent, een baan aan op de school waar hij werkte om de confrontatie aan te gaan met de bende die hij verantwoordelijk acht.
GodFather
De dood van een politieke leider leidt tot een machtsstrijd. Te midden van corruptie, hebzucht en bedrog, neemt een onwaarschijnlijke tegenstander het voortouw.
The Violence Action
Overdag is ze een gewone, lieve studente, 's nachts is ze een parttime huurmoordenaar die op het punt staat geconfronteerd te worden met haar moeilijkste doelwit ooit.