Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window

Tv-serie, 2022
The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window
Met een mix van wijn, pillen, ovenschotels en een hyperactief verbeeldingsvermogen droomt Anna van haar knappe overbuurman en is getuige van een moord. Of toch niet?
De tv-serie The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Kristen Bell, Michael Ealy en Tom Riley spelen in deze komische misdaadthriller, geproduceerd door o.a. Will Ferrell. Geschikt voor 16 jaar en ouder. The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Absurd, Offbeat, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Centers around heartbroken Anna (Bell), for whom every day is the same. She sits with her wine, staring out the window, watching life go by without her. But when a handsome neighbor moves in across the street, Anna starts to see a light at the end of the tunnel. That is until she witnesses a gruesome murder Or did she?

Acteurs in The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La casa de papel: Korea
Dieven overvallen de munt van een verenigd Korea. Nu ze gijzelaars vasthouden, moet de politie hen, maar ook het schimmige meesterbrein achter dit alles tegenhouden.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
Bruna Louise: Demolição
Comedian Bruna Louise heeft een tijdje in de datingmolen doorgebracht en heeft inmiddels de kunst van vreselijk relaties onder de knie: ze verandert ze in hilarische grappen.
Welcome to Wedding Hell
Een huwelijksaanzoek hoort een happy ending te zijn, maar voor één stel is dit juist het begin van een moeizame strijd over de huwelijksvoorbereidingen.