Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The World's Most Extraordinary Homes

Tv-serie, 2018
The World's Most Extraordinary Homes
De bekroonde architect Piers Taylor reist met actrice en huizenliefhebster Caroline Quentin de wereld over om prachtige, onconventionele huizen te bezichtigen.
De tv-serie The World's Most Extraordinary Homes is uitgebracht in 2018. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The World's Most Extraordinary Homes op IMDB

Score: 7,5 van de 10

A celebration of extraordinary residential architecture from around the world with insight from an accomplished architect and his enthusiastic co-host.

Acteurs in The World's Most Extraordinary Homes

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals The World's Most Extraordinary Homes

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.