Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The World's Most Extraordinary Homes

Tv-serie, 2019
The World's Most Extraordinary Homes
De bekroonde architect Piers Taylor reist met actrice en huizenliefhebster Caroline Quentin de wereld over om prachtige, onconventionele huizen te bezichtigen.
De tv-serie The World's Most Extraordinary Homes is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The World's Most Extraordinary Homes op IMDB

Score: 7,5 van de 10

A celebration of extraordinary residential architecture from around the world with insight from an accomplished architect and his enthusiastic co-host.

Acteurs in The World's Most Extraordinary Homes

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals The World's Most Extraordinary Homes

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.
Victim/Suspect
Een journalist onderzoekt een zaak van een vrouw die een valse aangifte van verkrachting zou hebben gedaan, en ziet een patroon: autoriteiten die zich tegen de slachtoffers keren.
Muted
Sergio heeft niet meer gesproken sinds hij zes jaar geleden zijn ouders heeft vermoord. Nu wil een psychiater via een verknipt onderzoek blootleggen wat er gebeurd is.
Kitti Katz
Drie tienermeisjes veranderen in moedige katachtige superhelden om de wereld te beschermen tegen een kwade Egyptische godin, maar hebben ook gewoon tijd voor voetbaltraining.