Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Worthy

Film, 2016, 99 minuten
The Worthy
In de nabije toekomst, waar beschaving niet langer bestaat, brengt een man zijn gezin in gevaar als hij tegen wil en dank vreemden op zijn terrein toelaat.
De film The Worthy is uitgebracht in 2016 en duurt 99 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Worthy op Moviemeter

Score: 3,42 van de 5

Een groep overlevenden zoekt toevlucht tot de enige plek met drinkbaar water in het gebied. Wanneer ze bezoek krijgen van twee indringers wordt de groep op de proef gesteld. Slechts één van hen kan de proef doorstaan...

The Worthy op IMDB

Score: 6,5 van de 10

After the vast majority of the world's water supply is lethally contaminated, a small group of survivors who have taken refuge near a rare clean water source are thrust into a deadly game of cat and mouse and must defend their lives from infiltrators who aren't what they seem.

Acteurs in The Worthy

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Arabisch;Frans;Spaans;Duits
Ondertiteling: Engels;Arabisch;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals The Worthy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.
White Lines
Zoe Walker laat haar rustige leven achter zich om de verdwijning van haar broer op Ibiza te onderzoeken, waar ze al snel een decadent en gevaarlijk pad inslaat.
Mrs. Serial Killer
Als een dokter de gevangenis in moet voor een reeks schokkende moorden, probeert zijn trouwe vrouw de moordenaar te imiteren om zijn onschuld te bewijzen.
The Victims' Game
Als een forensisch rechercheur met asperger een link ontdekt tussen zijn van hem vervreemde dochter en mysterieuze moorden, riskeert hij alles om de zaak op te lossen.