Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Young Offenders

Film, 2016, 83 minuten
The Young Offenders
Deze twee Ierse pubers denken nooit twee keer over iets na. Ook niet als ze fietsen stelen en op zoek gaan naar een pak cocaïne dat in een gezonken smokkelaarsschip ligt.
De film The Young Offenders is uitgebracht in 2016 en duurt 83 minuten. Deze film ontving een Irish Film & Drama Award voor Beste filmscript (Peter Foott). The Young Offenders is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Snedig, Bui­te­nis­sig, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Young Offenders op Moviemeter

Score: 3,19 van de 5

Conor en Jock zijn twee tieners die beste vrienden zijn. Ze wonen allebei in Cork, kleden zich hetzelfde en dragen allebei hetzelfde snorretje. Jock is een beruchte fietsendief en raakt regelmatig verwikkeld in een kat-en-muisspel met sergeant Healy. Op een dag kapseist er een drugsschip in de buurt van Cork, waardoor er eenenzestig pakketjes cocaïne aanspoelen. Elk pakketje is zeven miljoen euro waard. De politie slaagt erin het grootste gedeelte in beslag te nemen, maar al snel blijkt dat er twee pakketjes ontbreken. Conor en Jock vernemen dit nieuws en bedenken zich geen moment. Ze stappen op de fiets en gaan op zoek naar de vermiste pakketjes, zodat ze deze kunnen verkopen.

The Young Offenders op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Inspired by the true story of Ireland's biggest cocaine seizure in 2007, The Young Offenders is a comedy road movie about best friends Conor and Jock, two inner-city teenagers from Cork who dress the same, act the same, and even have the same bum-fluff mustaches. Jock is a legendary bike thief who plays a daily game of cat-and-mouse with the bike-theft-obsessed Garda Sergeant Healy. When a drug-trafficking boat capsizes off the coast of West Cork and 61 bales of cocaine, each worth 7 million euro, are seized, word gets out that there is a bale missing. The boys steal two bikes and go on a road trip hoping to find a missing bale which they can sell so as to escape their troubled home lives....But Sergeant Healy is in hot pursuit.

Acteurs in The Young Offenders

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals The Young Offenders

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.