Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Young Offenders

Film, 2016, 83 minuten
The Young Offenders
Deze twee Ierse pubers denken nooit twee keer over iets na. Ook niet als ze fietsen stelen en op zoek gaan naar een pak cocaïne dat in een gezonken smokkelaarsschip ligt.
De film The Young Offenders is uitgebracht in 2016 en duurt 83 minuten. Deze film ontving een Irish Film & Drama Award voor Beste filmscript (Peter Foott). The Young Offenders is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Snedig, Bui­te­nis­sig, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Young Offenders op Moviemeter

Score: 3,19 van de 5

Conor en Jock zijn twee tieners die beste vrienden zijn. Ze wonen allebei in Cork, kleden zich hetzelfde en dragen allebei hetzelfde snorretje. Jock is een beruchte fietsendief en raakt regelmatig verwikkeld in een kat-en-muisspel met sergeant Healy. Op een dag kapseist er een drugsschip in de buurt van Cork, waardoor er eenenzestig pakketjes cocaïne aanspoelen. Elk pakketje is zeven miljoen euro waard. De politie slaagt erin het grootste gedeelte in beslag te nemen, maar al snel blijkt dat er twee pakketjes ontbreken. Conor en Jock vernemen dit nieuws en bedenken zich geen moment. Ze stappen op de fiets en gaan op zoek naar de vermiste pakketjes, zodat ze deze kunnen verkopen.

The Young Offenders op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Inspired by the true story of Ireland's biggest cocaine seizure in 2007, The Young Offenders is a comedy road movie about best friends Conor and Jock, two inner-city teenagers from Cork who dress the same, act the same, and even have the same bum-fluff mustaches. Jock is a legendary bike thief who plays a daily game of cat-and-mouse with the bike-theft-obsessed Garda Sergeant Healy. When a drug-trafficking boat capsizes off the coast of West Cork and 61 bales of cocaine, each worth 7 million euro, are seized, word gets out that there is a bale missing. The boys steal two bikes and go on a road trip hoping to find a missing bale which they can sell so as to escape their troubled home lives....But Sergeant Healy is in hot pursuit.

Acteurs in The Young Offenders

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals The Young Offenders

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.