Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Theo Maassen: VANKWAADTOTERGER

Film, 2017, 86 minuten
Theo Maassen: VANKWAADTOTERGER
In een tijd van oorlog, conflicten en botsende culturen wordt de theatrale comedystijl van Theo Maassen gedreven door verontwaardiging en cynische observaties.
De film Theo Maassen: VANKWAADTOTERGER is uitgebracht in 2017 en duurt 86 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Theo Maassen: VANKWAADTOTERGER op IMDB

Score: 7,7 van de 10

Maassen is back. In all its anger, indignation, amazement about so much stupidity and lack of empathy in society, and advocates understanding and reconciliation. He discusses what place humor takes and what consequences his beliefs can have.

Acteurs in Theo Maassen: VANKWAADTOTERGER

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Theo Maassen: VANKWAADTOTERGER

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.