Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

There's Something in the Water

Documentaire, 2019, 71 minuten
There's Something in the Water
Deze documentaire gaat over minderheidsgroepen in Nova Scotia die de strijd aanbinden met ambtenaren over de dodelijke gevolgen van industrieel afval.
De documentaire There's Something in the Water is uitgebracht in 2019 en duurt 71 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder Deze documentaire is Inspirerend, Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

There's Something in the Water op IMDB

Score: 6,2 van de 10

The injustices and injuries caused by environmental racism in her home province, in this urgent documentary on Indigenous and African Nova Scotian women fighting to protect their communities, their land, and their futures.

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals There's Something in the Water

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics
In deze documentaire beleef je de hallucinogene hoogte- en dieptepunten van sterren, die via animaties en reconstructies hun grappige en geestverruimende verhalen delen.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
J'ai perdu mon corps
Romantiek, mysterie en avontuur versmelten in deze fascinerende animatiefilm waarin een jonge man verliefd wordt en een afgehakte hand in Parijs naar zijn eigenaar zoekt.
A Secret Love
In veranderende tijden hielden twee vrouwen hun relatie tientallen jaren geheim. Maar hun coming-out op late leeftijd brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.