Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Thermae Romae Novae

Tv-serie, 2022
Thermae Romae Novae
Een trotse badhuizenarchitect uit het oude Rome duikt willekeurig op in hedendaags Japan waar hij zich laat inspireren door de vele badinnovaties die hij aantreft.
De tv-serie Thermae Romae Novae is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Excentriek, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Thermae Romae Novae

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Japans - Audiobeschrijving;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals Thermae Romae Novae

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.
Parasyte: The Maxim
Een tiener bestrijdt een horde parasieten uit de ruimte met hulp van Migi, een goedaardige parasiet die de controle over zijn rechterhand heeft overgenomen.
First Love
Jong, vrij en smoorverliefd. Als tieners lag de wereld aan hun voeten. Het volwassen leven lijkt een stuk somberder. Het is alsof er een cruciaal puzzelstukje ontbreekt.
The Violence Action
Overdag is ze een gewone, lieve studente, 's nachts is ze een parttime huurmoordenaar die op het punt staat geconfronteerd te worden met haar moeilijkste doelwit ooit.