Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Thi Mai

Film, 2017, 99 minuten
Thi Mai
Een vastbesloten vrouw reist met haar twee vriendinnen naar Vietnam om de baby die haar onlangs overleden dochter wilde adopteren, alsnog mee naar huis te nemen.
De film Thi Mai is uitgebracht in 2017 en duurt 99 minuten. Deze film is Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Thi Mai op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Carmen verliest haar dochter bij een ongeval en kan dit moeilijk verwerken. Maar dan ontvangt ze een onverwachte brief van het adoptiebureau waarin staat dat haar dochter eindelijk het Vietnamese meisje heeft gekregen dat ze voor adoptie heeft gevraagd en wiens naam Thi Mai is. Samen met haar twee beste vriendinnen, Elvira en Rosa, die nooit Spanje hebben verlaten, besluit Carmen om naar Vietnam te reizen en het kind mee naar huis te nemen.

Thi Mai op IMDB

Score: 6 van de 10

Along with her two friends, a determined woman travels to Vietnam to bring home the young girl her recently deceased daughter had planned to adopt.

Acteurs in Thi Mai

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Frans
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Cloaca
Vier voormalige studentenvrienden van in de veertig herenigen zich, maar is hun vriendschap sterk genoeg om de harde waarheden van volwassenheid te overleven?
Cold November
Tijdens een roerige politieke omwenteling staat een archivaris voor de keus: moet hij uit patriottisme zijn baan opzeggen of moet hij blijven werken om voor zijn familie te zorgen?
Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.