Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Think Like a Man Too

Film, 2014, 105 minuten
Think Like a Man Too
Een romantisch huwelijksweekend in Las Vegas loopt verkeerd wanneer de mannen en vrouwen elkaar proberen te overtreffen in een losbandige nacht.
De film Think Like a Man Too is uitgebracht in 2014 en duurt 105 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Think Like a Man Too op Moviemeter

Vervolg op Think Like a Man (2012). Alle stellen zijn terug voor een huwelijk in Las Vegas. De plannen voor een romantisch weekendje weg lopen echter al gauw mis als hun avonturen hen in compromitterende situaties brengen waardoor het huwelijk in het water dreigt te vallen.

Think Like a Man Too op IMDB

Score: 5,8 van de 10

In the highly anticipated sequel, which was inspired by Steve Harvey's best-selling book Act Like a Lady, Think Like a Man, all the couples are back for a wedding in Las Vegas. But plans for a romantic weekend go awry when their various misadventures get them into some compromising situations that threaten to derail the big event.

Acteurs in Think Like a Man Too

Regisseur

Meer zoals Think Like a Man Too

Naked

Naked

(2017)

Set It Up

Set It Up

(2018)

Otherhood

Otherhood

(2019)

Do Revenge

Do Revenge

(2022)

Red Notice

Red Notice

(2021)

Me Time

Me Time

(2022)

Meskina

Meskina

(2021)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Fanfic
Twee middelbare scholieren vormen een intense band en proberen hun ware zelf te ontdekken en uit te drukken.
Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.
¡Que viva México!
Na de dood van zijn grootvader, een mijnwerker, reist Pancho met zijn vrouw en kinderen naar zijn geboortestad. Daar ontstaat chaos met zijn familieleden over de erfenis.
Cattivi Pensieri
Een gerespecteerde advocaat stuit in zijn eigen huis op een onbekende man en raakt geobsedeerd door het idee dat zijn vrouw een affaire heeft.