Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Think Like a Man

Film, 2012, 122 minuten, 184.899 beoordelingen
Think Like a Man
Op basis van het advies in een bestseller proberen vier vrouwen hun relatieproblemen op te lossen... totdat hun mannen zelf wijzer worden.
De film Think Like a Man is uitgebracht in 2012 en duurt 122 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Geestig, Romantisch.
Alle leeftijden Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Think Like a Man op Moviemeter

De levens van vier jonge mannen komen volledig op zijn kop te staan nadat hun geliefde vrouwen het boek hebben gekocht van Harvey, een relatie expert, wiens advies zij maar al te graag opvolgen. Probleem is alleen dat Harvey zelf moeite heeft om zijn relatie op orde te krijgen. Als de mannen gezamenlijk lucht van het zaakje krijgen besluiten ze de rollen om te draaien en de vrouwen flink terug te pakken.

Think Like a Man op IMDB

Score: 7 van de 10

Four friends conspire to turn the tables on their women when they discover the ladies have been using Steve Harvey's relationship advice against them.

Acteurs in Think Like a Man

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Engels - Audiodescriptie;Duits
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Think Like a Man

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.