Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

This Little Love of Mine

Film, 2021, 91 minuten
This Little Love of Mine
Een advocaat keert terug naar het eiland van haar jeugd om een oude vriend over te halen het familiebedrijf over te nemen. Als de vonk overspringt, ontstaan er problemen.
De film This Little Love of Mine is uitgebracht in 2021 en duurt 91 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. This Little Love of Mine is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Charmant, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in This Little Love of Mine

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals This Little Love of Mine

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
You & Me & Me
Tweelingzusjes You and Me zijn hebben een band als geen ander - totdat de charmante tiener Mark plotseling in hun leven komt.
Hannah Gadsby: Something Special
Een paniekerig aanzoek. Een bijzondere bruidstaart. Een beslissende ontmoeting met een konijn. Hannah Gadsby vertelt over de liefde en het huwelijk in deze feelgoodcomedyspecial.
Fifty Shades Darker
Anastasia start een carrière in de uitgeverswereld terwijl Christian met nieuwe voorwaarden voor hun relatie komt. Maar krachten van buitenaf dreigen ze te vermorzelen.