Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Yeh Jawaani Hai Deewani

Film, 2013, 160 minuten
Yeh Jawaani Hai Deewani

This Youth Is Crazy: Een Coming-of-Age Film

This Youth Is Crazy is een Indiase coming-of-age film uit 2013, geregisseerd door Ayan Mukherjee. De film volgt het verhaal van vijf vrienden die samen opgroeien in Mumbai en hun reis naar volwassenheid.

De film heeft een sterrencast met onder andere Ranbir Kapoor, Deepika Padukone en Aditya Roy Kapur. Het acteerwerk is uitstekend en de chemie tussen de personages voelt authentiek aan.

De cinematografie van de film is prachtig en weerspiegelt de energieke sfeer van Mumbai. De muziek is ook een hoogtepunt van de film, met nummers die nog lang in je hoofd blijven hangen.

Hoewel de plot misschien niet bijzonder origineel is, slaagt This Youth Is Crazy erin om het genre nieuw leven in te blazen met zijn frisse benadering en realistische personages. Het is een film die je doet lachen, huilen en nadenken over het leven.

Als je op zoek bent naar een feel-good coming-of-age film met geweldige muziek en acteerwerk, dan is This Youth Is Crazy zeker een aanrader!

Hoofdrolspelers in This Youth Is Crazy

This Youth Is Crazy is een Indiase film uit 2013, geregisseerd door Ayan Mukherjee. De film volgt het verhaal van drie vrienden die samen opgroeien in Mumbai en de uitdagingen van het volwassen worden onder ogen moeten zien. De hoofdrolspelers in de film zijn Ranbir Kapoor, Deepika Padukone en Aditya Roy Kapur. Ranbir Kapoor speelt de rol van Sidharth Mehra, een jonge man die worstelt met zijn carrière en relaties. Kapoor is ook bekend van zijn rollen in films als Barfi! en Ae Dil Hai Mushkil. Deepika Padukone speelt de rol van Aisha Banerjee, een ambitieuze vrouw die haar eigen weg probeert te vinden in de wereld. Padukone heeft ook gespeeld in films als Chennai Express en Bajirao Mastani. Aditya Roy Kapur speelt de rol van Avi, een feestbeest dat moeite heeft om serieus te worden genomen. Kapur is ook bekend van zijn rollen in films als Aashiqui 2 en Kalank. Deze getalenteerde acteurs brengen hun personages tot leven in This Youth Is Crazy en laten zien hoe het is om op te groeien in een snel veranderende stad als Mumbai.

Feiten en geruchten rondom This Youth Is Crazy

This Youth Is Crazy, geregisseerd door Ayan Mukherjee in 2013, heeft de aandacht getrokken van zowel critici als publiek. Hier zijn enkele interessante feiten, geruchten en roddels over de film:
  • De film was oorspronkelijk bedoeld als een romantische komedie, maar tijdens het schrijfproces besloot regisseur Ayan Mukherjee om het verhaal een meer dramatische wending te geven.
  • Acteur Ranbir Kapoor, die de hoofdrol speelt in de film, heeft toegegeven dat hij zichzelf in zijn personage herkende en dat hij soms moeite had om zijn emoties onder controle te houden tijdens het filmen.
  • Er gaan geruchten dat de relatie tussen Ranbir Kapoor en zijn co-ster Deepika Padukone opnieuw is opgebloeid tijdens het maken van deze film. Beide acteurs hebben dit echter nooit bevestigd.
  • De soundtrack van This Youth Is Crazy was een groot succes en bevatte nummers van enkele van de meest populaire muzikanten in India, waaronder Amit Trivedi en Pritam Chakraborty.
Hoewel er veel speculatie is geweest over deze film, blijft This Youth Is Crazy een geliefde klassieker onder filmliefhebbers.
De film Yeh Jawaani Hai Deewani is uitgebracht in 2013 en duurt 160 minuten. In deze romantische liefdesfilm staat het populaire duo Deepika Padukone en Ranbir Kapoor nog eens samen voor de camera. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Yeh Jawaani Hai Deewani op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Yeh Jawaani Hai Deewani is the story of the relationship between two characters, Bunny (Ranbir Kapoor) & Naina (Deepika Padukone), at two separate but defining times in their lives... first, when they are just out of college and standing on the crossroads of multiple decisions that will shape who and what they become... and then later on, in their late-twenties when they meet again, holding on to certain fulfilled and certain unfulfilled dreams, at a crossroads of another nature this time... how these two characters affect, change, befriend and eventually fall in love with each other is the journey the film aspires to take us on..

Acteurs in Yeh Jawaani Hai Deewani

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Arabisch;Duits;Engels;Spaans;Frans;Indonesisch;Nederlands;Turks

Meer zoals Yeh Jawaani Hai Deewani

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
Blood & Gold
In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.
Kathal - A Jackfruit Mystery
Wanneer twee waardevolle jackfruits uit de tuin van een politicus verdwijnen, gaat een pittige agente op onderzoek uit, maar dat verloopt niet zoals verwacht.