Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Thomas de stoomlocomotief: Race om de Sodor Cup

Film, 2021, 60 minuten
Thomas de stoomlocomotief: Race om de Sodor Cup
Voor de Sodor Cup heb je meer dan snelheid nodig. De snelle motoren Kana en Thomas moeten op een slimme manier samenwerken om als eerste de finish te passeren!
De film Thomas de stoomlocomotief: Race om de Sodor Cup is uitgebracht in 2021 en duurt 60 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Thomas de stoomlocomotief: Race om de Sodor Cup op IMDB

Score: 7 van de 10

Thomas, a former doctor, a widower, lives alone in a basement apartment in Helsinki. His routine becomes even more limited when his misanthropic brother dies, reducing Thomas' human contact to practically nil. As with many seniors, he's basically invisible to passersby, though Thomas in particular avoids engaging with those around him. When he runs into his estranged daughter Marie, he tries to create a bridge.

Acteurs in Thomas de stoomlocomotief: Race om de Sodor Cup

Regisseurs

Meer zoals Thomas de stoomlocomotief: Race om de Sodor Cup

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
JFK
JFK
Een officier van justitie uit New Orleans onderzoekt de moord op John F. Kennedy en ontdekt dat er meer achter zit dan de officiële versie wil doen geloven.
Lost City of Z
Aan het begin van de 20e eeuw raakt de Britse ontdekkingsreiziger Percy Fawcett geobsedeerd door de zoektocht naar een mysterieuze oude beschaving in het Amazonegebied.