Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Thor: De legende van Walhalla

Legends of Valhalla: Thor
Film, 2011, 79 minuten, 14.149 beoordelingen
Thor: De legende van Walhalla
Een overmoedige tiener met een magisch wapen en een handjevol halfbakken goden nemen het op tegen een boze koningin en haar reuzenleger.
De film Thor: De legende van Walhalla is uitgebracht in 2011 en duurt 79 minuten. Deze film is Hilarisch.

Thor: De legende van Walhalla op Moviemeter

Score: 2,59 van de 5

De jonge smid Thor leeft een gelukkig leven, samen met zijn alleenstaande moeder in een klein vredig dorpje. De legende wil dat hij de zoon is van Odin, koning der goden. Zijn dorpsgenoten geloven daarom dat de goden hun dorp nooit zullen aanvallen. Die gedachte blijkt echter een gruwelijke fout. Een gigantisch leger vermorzelt het dorp en de dorpelingen worden meegenomen naar Hel, de koningin van de onderwereld. Thor is buiten bewustzijn geslagen en wordt achtergelaten. Vervolgens trekt Thor er op uit, samen met zijn magische hamer 'Crusher', om zijn vrienden te redden.

Thor: De legende van Walhalla op IMDB

Score: 5 van de 10

An over confident teen with a magical weapon and a handful of imperfect gods join forces against an evil queen and her army of giants

Trailer

Acteurs in Thor: De legende van Walhalla

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands

Meer zoals Thor: De legende van Walhalla

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Pup Academy
Harige vriendjes gaan op een 'bijhondere' reis in deze serie over een speciale school voor de schattigste, knuffeligste en nieuwsgierigste puppy's.
The Expanding Universe of Ashley Garcia
De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.
To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.
Isi & Ossi
Een miljardairsdochter doet net of ze een relatie met een arme bokser heeft, zodat ze van haar ouders haar culinaire dromen achterna mag.