Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Thunder Force

Film, 2021, 107 minuten
Thunder Force
Twee jeugdvriendinnen vormen een onverwacht superheldenduo dat misdaden bestrijdt nadat een van hen een formule uitvindt waarmee gewone mensen superkrachten krijgen.
De film Thunder Force is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 107 minuten. Melissa McCarthy en Octavia Spencer spelen samen met Jason Bateman en Bobby Cannavale in deze actiecomedy. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Thunder Force is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Grappig, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Thunder Force

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiobeschrijving;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Aud
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Thunder Force

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.
The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 2
Tristan ziet Lancelot voor de eerste keer sinds hun tragische ongeluk en moet zijn innerlijke demonen leren bezweren om het leven van zijn moeder te redden.
Daredevil
Een advocaat uit New York die als kind zijn gezichtsvermogen verloor en bovenmenselijke zintuigen ontwikkelde, wordt superheld om een machtig misdaadsyndicaat te bestrijden.
Heart of Stone
Een geheim agent van een schimmige wereldwijde vredeshandhavingsorganisatie zet alles op alles om te voorkomen dat een hacker haar belangrijkste en gevaarlijkste wapen steelt.