Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Thunderbolt

Documentaire, 1947, 41 minuten
Thunderbolt
We zien een P-47 Thunderbolt-eskader tijdens de voorbereiding, in actie en tijdens bombardementen om nazitoevoerlijnen te stoppen en geallieerde grondtroepen te helpen.
De documentaire Thunderbolt is uitgebracht in 1947 en duurt 41 minuten. Voor deze zeldzame Technicolor-beelden van de gevechten tijdens WOII zijn meerdere vliegtuigcamera's gebruikt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Thunderbolt op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Een documentaire over de P-47 Thunderbolt piloten tijdens missies zoals Operation Strangle vanuit de basis in Corsica Noord-Italië in 1944. Ze worden gevolgd terwijl ze vijandige spoorwegen, bruggen, treinen en voertuigen uitschakelen.

Thunderbolt op IMDB

Score: 6,7 van de 10

A WW2 documentary on the P-47 Thunderbolt fighter/bomber pilots in missions (Operation Strangle) from their base in Corsica to Northern Italy in 1944, destroying railroads, bridges, trains, vehicles and hard targets.

Acteurs in Thunderbolt

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Thunderbolt

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.