Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Thunderbolt

Documentaire, 1947, 41 minuten
Thunderbolt
We zien een P-47 Thunderbolt-eskader tijdens de voorbereiding, in actie en tijdens bombardementen om nazitoevoerlijnen te stoppen en geallieerde grondtroepen te helpen.
De documentaire Thunderbolt is uitgebracht in 1947 en duurt 41 minuten. Voor deze zeldzame Technicolor-beelden van de gevechten tijdens WOII zijn meerdere vliegtuigcamera's gebruikt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Thunderbolt op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Een documentaire over de P-47 Thunderbolt piloten tijdens missies zoals Operation Strangle vanuit de basis in Corsica Noord-Italië in 1944. Ze worden gevolgd terwijl ze vijandige spoorwegen, bruggen, treinen en voertuigen uitschakelen.

Thunderbolt op IMDB

Score: 6,7 van de 10

A WW2 documentary on the P-47 Thunderbolt fighter/bomber pilots in missions (Operation Strangle) from their base in Corsica to Northern Italy in 1944, destroying railroads, bridges, trains, vehicles and hard targets.

Acteurs in Thunderbolt

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Thunderbolt

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Via interviews met vrienden, spelers en ingewijden onderzoekt deze documentaireserie hoe Aaron Hernandez van een NFL-ster in een veroordeelde moordenaar veranderde.
Cheer
Deze aangrijpende docuserie volgt het wel en wee van het cheerleadingteam van Navarro College dat hard traint om de felbegeerde nationale titel binnen te halen.
ARASHI's Diary -Voyage-
Twintig jaar na hun debuut slaan de populaire leden van Arashi een nieuwe weg in waarbij ze hun leven, talenten en gaven aan de wereld laten zien.
Dolly Parton: Here I Am
Dolly Parton neemt de kijker mee op een ontroerende, muzikale reis in deze documentaire over mensen en plaatsen die haar iconische carrière hebben vormgegeven.
El Pepe, una vida suprema
In deze persoonlijke documentaire praat de voormalige president van Uruguay, José 'Pepe' Mujica, over dingen die hij in de gevangenis leerde, zijn idealen en de toekomst.