Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Thunderbolt

Documentaire, 1947, 41 minuten
Thunderbolt
We zien een P-47 Thunderbolt-eskader tijdens de voorbereiding, in actie en tijdens bombardementen om nazitoevoerlijnen te stoppen en geallieerde grondtroepen te helpen.
De documentaire Thunderbolt is uitgebracht in 1947 en duurt 41 minuten. Voor deze zeldzame Technicolor-beelden van de gevechten tijdens WOII zijn meerdere vliegtuigcamera's gebruikt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Thunderbolt op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Een documentaire over de P-47 Thunderbolt piloten tijdens missies zoals Operation Strangle vanuit de basis in Corsica Noord-Italië in 1944. Ze worden gevolgd terwijl ze vijandige spoorwegen, bruggen, treinen en voertuigen uitschakelen.

Thunderbolt op IMDB

Score: 6,7 van de 10

A WW2 documentary on the P-47 Thunderbolt fighter/bomber pilots in missions (Operation Strangle) from their base in Corsica to Northern Italy in 1944, destroying railroads, bridges, trains, vehicles and hard targets.

Acteurs in Thunderbolt

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Thunderbolt

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro
In deze documentaire worden Spaanse wetenschappers gevolgd die in 2019 de relativiteitstheorie van Einstein bevestigden door de eerste foto van een zwart gat te nemen.
Cuba's Sugar Trains
Maak een adembenemende en soms huiveringwekkende treinreis door Cuba over 19e-eeuwse spoorwegen die werden gebouwd voor de suikerindustrie van het eiland.
Formentor, el mar de las palabras
Deze documentaire onderzoekt de geschiedenis van Hotel Formentor op Mallorca, Spanje, de culturele invloed ervan en de legendarische gasten die er verbleven.
Broken Health
Temidden van de verwoestende COVID-19-pandemie proberen de Catalaanse minister van Volksgezondheid Alba Vergés en haar team de crisis onder controle te krijgen.