Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Thunderbolt

Documentaire, 1947, 41 minuten
Thunderbolt
We zien een P-47 Thunderbolt-eskader tijdens de voorbereiding, in actie en tijdens bombardementen om nazitoevoerlijnen te stoppen en geallieerde grondtroepen te helpen.
De documentaire Thunderbolt is uitgebracht in 1947 en duurt 41 minuten. Voor deze zeldzame Technicolor-beelden van de gevechten tijdens WOII zijn meerdere vliegtuigcamera's gebruikt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Thunderbolt op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Een documentaire over de P-47 Thunderbolt piloten tijdens missies zoals Operation Strangle vanuit de basis in Corsica Noord-Italië in 1944. Ze worden gevolgd terwijl ze vijandige spoorwegen, bruggen, treinen en voertuigen uitschakelen.

Thunderbolt op IMDB

Score: 6,7 van de 10

A WW2 documentary on the P-47 Thunderbolt fighter/bomber pilots in missions (Operation Strangle) from their base in Corsica to Northern Italy in 1944, destroying railroads, bridges, trains, vehicles and hard targets.

Acteurs in Thunderbolt

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Thunderbolt

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.