Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ti Mene Nosis

You Carry Me
Film, 2015, 157 minuten
Ti Mene Nosis
Een producent, regisseur en visagiste van een soapserie hebben verschillende familieproblemen: een opstandige tiener, een ontrouwe man en een vader met Alzheimer.
De film Ti Mene Nosis is uitgebracht in 2015 en duurt 157 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ti Mene Nosis op Moviemeter

Dora is een verwaarloosd meisje dat ervan droomt om voetbalmanager te worden. Ze woont samen met haar moeder en haar broertje Jan. Op een dag verschijnt na vier jaar afwezigheid zomaar Dora's vader Vedran in hun levens. Vedran en Dora zijn natuurlijk nieuwsgierig naar elkaar en ze krijgen al snel een band als Dora Vedran redt als de politie komt binnenvallen. Dora's moeder Lidija is niet tevreden hoe haar leven verloopt. Ze haat Vedran en heeft een hekel aan haar kinderen.

Ti Mene Nosis op IMDB

Score: 7,5 van de 10

No treason, no surrender.

Acteurs in Ti Mene Nosis

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Kroatisch
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Ti Mene Nosis

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.