Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tidying Up with Marie Kondo

Tv-serie, 2019
Tidying Up with Marie Kondo
In een reeks inspirerende woningmake-overs helpt de wereldberoemde opruimexpert Marie Kondo haar cliënten om spullen uit te zoeken en te kiezen voor wat hen blij maakt.
De tv-serie Tidying Up with Marie Kondo is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Kondo demonstreert de innovatieve KonMari-methode uit haar bestseller 'Opgeruimd!'. Geschikt voor alle leeftijden.Tidying Up with Marie Kondo is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Feelgood, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tidying Up with Marie Kondo op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Author Marie Kondo offers tips on the art of keeping your home and workspace tidy and organized.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Turks;Duits;Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals Tidying Up with Marie Kondo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Governor
Een plotselinge tragedie dwingt een afgevaardigde de rol van gouverneur aan te nemen. Ze staat voor zware politieke en persoonlijke beproevingen om haar staat te leiden.
Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.