Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tig

Documentaire, 2015, 91 minuten
Tig
Tig Notaro kondigde in 2012 haar kankerdiagnose aan tijdens een legendarische stand-upshow. Kijk hoe ze op zoek gaat naar humor temidden van verwoestend nieuws.
De documentaire Tig is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 91 minuten. Tig Notaro ontving een Beste Comedy Album Grammy-nominatie voor haar album 'Live'. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Hartverwarmend, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tig op Moviemeter

Comédienne Tig Notaro haar carrière zit in een stijgende lijn. Plotseling komt alles echter tot stilstand wanneer ze een levensbedreigende infectie krijgt en haar moeder komt te overlijden. Alsof dit nog niet genoeg is krijgt ze een week na het overlijden van haar moeder te horen dat ze borstkanker heeft. In deze documentaire is te zien hoe ze zich hier doorheen slaat met de nodige humor.

Tig op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Tig is a movie starring Stephanie Allynne, Zach Galifianakis, and Sarah Silverman. The personal Biography of Tig Notaro, a Stand-up comedian who was diagnosed with cancer.

Trailer

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Tig

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.