Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tig

Documentaire, 2015, 91 minuten
Tig
Tig Notaro kondigde in 2012 haar kankerdiagnose aan tijdens een legendarische stand-upshow. Kijk hoe ze op zoek gaat naar humor temidden van verwoestend nieuws.
De documentaire Tig is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 91 minuten. Tig Notaro ontving een Beste Comedy Album Grammy-nominatie voor haar album 'Live'. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Hartverwarmend, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tig op Moviemeter

Comédienne Tig Notaro haar carrière zit in een stijgende lijn. Plotseling komt alles echter tot stilstand wanneer ze een levensbedreigende infectie krijgt en haar moeder komt te overlijden. Alsof dit nog niet genoeg is krijgt ze een week na het overlijden van haar moeder te horen dat ze borstkanker heeft. In deze documentaire is te zien hoe ze zich hier doorheen slaat met de nodige humor.

Tig op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Tig is a movie starring Stephanie Allynne, Zach Galifianakis, and Sarah Silverman. The personal Biography of Tig Notaro, a Stand-up comedian who was diagnosed with cancer.

Trailer

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Tig

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.