Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tigertail

Film, 2020, 91 minuten
Tigertail
Een man kijkt terug op zijn verloren jeugdliefde en zijn reis van lang geleden van Taiwan naar Amerika, terwijl hij de band met zijn dochter begint te herstellen.
De film Tigertail is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 91 minuten. Emmy-winnaar Alan Yang schreef en regisseerde dit drama met Tzi Ma, Christine Ko, Hong-Chi Lee, Joan Chen en Fiona Fu. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Tigertail is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tigertail op IMDB

Score: 6,2 van de 10

A Taiwanese factory worker leaves his homeland to seek opportunity in America, where he struggles to find connection while balancing family and newfound responsibilities in this multi-generational drama.

Acteurs in Tigertail

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Tigertail

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Then Barbara Met Alan
Twee cabaretiers worden verliefd op elkaar in een club en beginnen samen in het VK campagne te voeren voor de rechten van mensen met beperkingen. Naar een waar verhaal.