Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Time Freak

Film, 2018, 104 minuten
Time Freak
Nadat hij door zijn vriendin is gedumpt, reist een geniale tienerfysicus terug in de tijd om zijn relatie fout voor fout te fixen.
De film Time Freak is uitgebracht in 2018 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Time Freak op IMDB

Score: 5,8 van de 10

A genius teenage boy is in love with a girl who breaks up after a year. He invents a time-machine and tries to fix the break-up repeatedly. He finally goes a year back with his friend/advisor to fix the bad days.

Acteurs in Time Freak

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Time Freak

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hedefim Sensin
Een onfortuinlijke gehaktbalverkoper raakt door zijn geklets in de problemen en ontvlucht Istanbul om op een schitterend eiland een nieuw leven te beginnen.
Shanghai Fortress
Een jonge man valt voor een heroïsche generaal en treedt snel in haar voetsporen als de mensheid de aarde verdedigt tegen buitenaardse wezens die een energiebron zoeken.
Tall Girl
Na jaren worstelen lukt het de 1,85 m lange Jodi haar onzekerheden te overwinnen. Dan raakt de tiener verstrikt in een driehoeksverhouding op haar highschool.
Bill Burr: Paper Tiger
In een scherpe standup-special opgenomen in Londen neemt Bill Burr de verontwaardigingscultuur, mannelijk feminisme, culturele toe-eigening, robotseks en meer op de hak.
Destination Wedding
Twee misantropische, praatgrage vrijgezellen zijn tegen hun zin op weg naar een bruiloft in het wijngebied van Californië. Als ze elkaar ontmoeten, wordt het hommeles.