Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Time: The Kalief Browder Story

Tv-serie, 2017
Time: The Kalief Browder Story
Deze serie volgt het tragische verhaal van Kalief Browder, een tiener uit de Bronx die zonder enige veroordeling drie verschrikkelijke jaren in de gevangenis doorbracht.
De tv-serie Time: The Kalief Browder Story is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Rapper Jay-Z, die Browder ontmoette na zijn vrijlating, was coproducent van deze onthullende documentaireserie. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Time: The Kalief Browder Story op Moviemeter

Score: 3,75 van de 5

Deze documentaire miniserie volgt het tragische verhaal van Kalief Browder. Kalief Browder was een student uit de Bronx in New York, die in 2010 werd beschuldigd van diefstal. Hij werd zonder rechtszitting en veroordeling voor drie jaar naar de gevangenis van Rikers Island gestuurd. Wel kon hij zijn vrijheid terugkopen met een borg van 10.000 dollar, maar als student had hij dit geld niet.

Time: The Kalief Browder Story op IMDB

Score: 8,5 van de 10

After his arrest at age 16, Kalief Browder fought the system and prevailed, despite unthinkable circumstances. He became an American hero.

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Time: The Kalief Browder Story

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chip en Pieper: Chips gaat op vakantie
Wanneer vallende kokosnoten iedereen de hele nacht wakker houden op vakantie, bedenken Chip en Pieper een plan om de familie aan een goede nachtrust te helpen!
Something Between
De kunst van acrobatisch paragliden wordt onderzocht door de ogen van talentvolle jonge piloten die vier maanden door Europa reizen om hun sport te beoefenen.
Takuya
Deze korte documentaire is een liefdevol eerbetoon aan de populaire Japanse skateboarder Takuya Kirchmayr Nei.
The Long Road to War
In deze documentaire wordt het ontstaan van WO I onderzocht, vanaf de 19e eeuw tot de moord op aartshertog Franz Ferdinand.
Der Wadenmesser
Deze unieke documentaire verkent de vele facetten van Mozart buiten de muziek, zoals zijn interesse in gokken, anarchisme en poep- en piesgrappen.