Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Time: The Kalief Browder Story

Tv-serie, 2017
Time: The Kalief Browder Story
Deze serie volgt het tragische verhaal van Kalief Browder, een tiener uit de Bronx die zonder enige veroordeling drie verschrikkelijke jaren in de gevangenis doorbracht.
De tv-serie Time: The Kalief Browder Story is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Rapper Jay-Z, die Browder ontmoette na zijn vrijlating, was coproducent van deze onthullende documentaireserie. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Time: The Kalief Browder Story op Moviemeter

Score: 3,75 van de 5

Deze documentaire miniserie volgt het tragische verhaal van Kalief Browder. Kalief Browder was een student uit de Bronx in New York, die in 2010 werd beschuldigd van diefstal. Hij werd zonder rechtszitting en veroordeling voor drie jaar naar de gevangenis van Rikers Island gestuurd. Wel kon hij zijn vrijheid terugkopen met een borg van 10.000 dollar, maar als student had hij dit geld niet.

Time: The Kalief Browder Story op IMDB

Score: 8,5 van de 10

After his arrest at age 16, Kalief Browder fought the system and prevailed, despite unthinkable circumstances. He became an American hero.

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Time: The Kalief Browder Story

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
A plena luz: El caso Narvarte
In deze documentaire wordt de corruptie blootgelegd in het onderzoek naar de vijf moorden in de Narvarte-wijk van Mexico-Stad in 2015.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
The Elephant Whisperers
Bomman en Bellie, een stel in Zuid-Indië, hebben hun leven toegewijd aan de zorg voor Raghu, een verweesde babyolifant. Ze vormen een familie als geen ander.
The Man Who Wanted to See It All
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.