Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tin & Tina

Film, 2023, 120 minuten
Tin & Tina
Na een traumatische miskraam adopteert een jong stel een eigenaardige tweeling uit een klooster. Hun obsessie met religie verstoort het gezin al snel.
De film Tin & Tina is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 120 minuten. Met Goya-genomineerde Milena Smit ('The Snow Girl') en Jaime Lorente ('La casa de papel') in de hoofdrollen. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Tin & Tina is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Tin & Tina

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans;Indonesisch
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Tin & Tina

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Suspect X
Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in een misdaadonderzoek. Haar buurman, die wiskunde doceert, schiet te hulp en een volhardende agent bijt zich vast in de zaak.
El Conde
Augusto Pinochet is een vampier die wil sterven, maar de gieren om hem heen willen eerst nog een laatste hapje. Een duistere satire van Pablo Larraín.
Las cintas de Rosa Peral
Deze documentaire over waargebeurde misdaad brengt Rosa Perals eerste interview uit de gevangenis sinds haar veroordeling voor de moord op haar partner met hulp van een ex-minnaar.
El cuerpo en llamas
Als er een politieagent wordt vermoord en in brand wordt gestoken, kijkt iedereen naar twee andere agenten: zijn vriendin en haar minnaar. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
A Day and a Half
Een gewapende man dringt het medisch centrum binnen waar zijn van hem vervreemde vrouw werkt en ontvoert haar in een wanhopige poging om zijn dochter weer te kunnen zien.