Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Titans

Tv-serie, 2018
Titans
Batmans ex-partner Dick Grayson is een eigen weg ingeslagen en komt enkele jonge helden met problemen tegen. Ze hebben hard een mentor nodig.
De tv-serie Titans is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Legacy). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Titans op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Titans is a TV series starring Teagan Croft, Brenton Thwaites, and Anna Diop. A team of young superheroes led by Nightwing (formerly Batman's first Robin) form to combat evil and other perils.

Acteurs in Titans

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans;Duits;Turks;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels;Spaans (Spanje)

Meer zoals Titans

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

After
De naïeve eerstejaarsstudent Tessa Young denkt dat ze wel weet wat ze wil in het leven, tot de gecompliceerde rebel Hardin Scott haar pad kruist.
The Expanding Universe of Ashley Garcia
De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.
Triple Threat
Een groep meedogenloze gangsters die is ingehuurd om een machtige erfgename te vermoorden, ontmoet zijn gelijke in een trio bedreven vechters die haar te hulp schieten.
Love Is Blind
Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.
To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.