Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Titans

Tv-serie, 2021
Titans
Batmans ex-partner Dick Grayson is een eigen weg ingeslagen en komt enkele jonge helden met problemen tegen. Ze hebben hard een mentor nodig.
De tv-serie Titans is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Legacy). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Titans op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Titans is a TV series starring Teagan Croft, Brenton Thwaites, and Anna Diop. A team of young superheroes led by Nightwing (formerly Batman's first Robin) form to combat evil and other perils.

Acteurs in Titans

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans;Duits;Turks;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels;Spaans (Spanje)

Meer zoals Titans

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.