Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

To All the Boys I’ve Loved Before

Film, 2018, 99 minuten
To All the Boys I’ve Loved Before
Het schoolleven van Lara Jean staat volledig op zijn kop als haar geheime liefdesbrieven op onverklaarbare wijze worden verstuurd naar vijf jongens op wie ze verliefd is.
De film To All the Boys I’ve Loved Before is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 99 minuten. Lana Condor (X-Men: Apocalypse) en Noah Centineo spelen in deze romcom, die is gebaseerd op Jenny Han's bestseller YA. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

To All the Boys I’ve Loved Before op IMDB

Score: 7,3 van de 10

A teenage girl's secret love letters are exposed and wreak havoc on her love life.

Trailer

Acteurs in To All the Boys I’ve Loved Before

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals To All the Boys I’ve Loved Before

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.