Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

To Russia with Love

Film, 2022, 115 minuten
To Russia with Love
Als een toegewijde ondernemer het hart van een vrijgevochten reizigster verovert, moet hij ook haar strenge en afkeurende vader voor zich zien te winnen.
De film To Russia with Love is uitgebracht in 2022 en duurt 115 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Hartstochtelijk, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in To Russia with Love

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Filipijns [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Filipijns;Frans;Nederlands

Meer zoals To Russia with Love

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.
The African Queen
De noeste kapitein van een gammele Oost-Afrikaanse rivierboot slaat de handen ineen met een puriteinse missionaris om een Duitse kanonneerboot tot zinken te brengen tijdens WO II.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.