Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

To the Bone

Film, 2017, 107 minuten
To the Bone
De 20-jarige Ellen lijdt aan anorexia nervosa en leert op een aangrijpende, soms grappige manier zichzelf beter kennen onder leiding van een onconventionele dokter.
De film To the Bone is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 107 minuten. De voor een Emmy genomineerde schrijfster Marti Noxon (UnREAL) debuteert als regisseur met dit drama met Lily Collins. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Intellectueel, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

To the Bone op Moviemeter

Score: 3,17 van de 5

Ellen is een weerbarstig, 20-jarig meisje dat lijdt aan anorexia. Het grootste gedeelte van haar tienerjaren heeft ze doorgebracht in verschillende herstelprogramma's, maar helaas zonder succes. Haar familie is vastbesloten om een oplossing te vinden voor haar probleem en stuurt haar naar een tehuis voor jongeren dat onder leiding staat van een onconventionele dokter. Ellen, verrast door de ongebruikelijke regels en gecharmeerd door haar medepatiënten, moet haar verslaving onder ogen komen.

To the Bone op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Ellen is a 20 year old woman struggling with anorexia nervosa. In the midst of family problems and her own fears, she is accepted into a group home run by an unusual doctor. Through the people she meets and the journey she takes, Ellen follows a path of self discovery and acceptance that will lead her to a surprising place she never would have thought possible

Acteurs in To the Bone

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals To the Bone

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Replacing Chef Chico
Als een chef-kok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.
Last Call for Istanbul
Een toevallige ontmoeting op de luchthaven bezorgt twee getrouwde mensen een onvergetelijke nacht vol spanning, verlangen en verleiding in New York.
Elena Knows
Een vrouw met de ziekte van Parkinson leidt een gestaag onderzoek naar de verantwoordelijken voor de plotselinge dood van haar dochter.