Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Toc Toc

Film, 2017, 96 minuten
Toc Toc
Een groep patiënten met OCS wacht op hun arts, die te laat is vanwege een vertraagde vlucht, waardoor ze met elkaars eigenaardigheden opgescheept zitten.
De film Toc Toc is uitgebracht in 2017 en duurt 96 minuten. Deze maffe comedy is gebaseerd op Laurent Baffie's toneelstuk TOC TOC uit 2005, dat een kaskraker was in Spanje. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Absurd, Geschift, Kitscherig, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Toc Toc op Moviemeter

Een groep patiënten met OCS (obsessief compulsieve stoornis, ook bekend als dwangneurose) wacht op hun arts. Deze is echter te laat vanwege een vertraagde vlucht, waardoor ze met elkaars eigenaardigheden opgescheept zitten. Dat zorgt voor een reeks dolle toestanden waarbij de zaken soms erg uit de hand lopen.

Toc Toc op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Toc Toc is a movie starring Paco León, Alexandra Jiménez, and Rossy de Palma. The adventures and misadventures of a group of patients with OCD appointed at the same time.

Acteurs in Toc Toc

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans;Turks;Duits
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Toc Toc

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
¿Qué culpa tiene el karma?
Als haar jongere zus en de jongen op wie ze verliefd was, zich verloven, moet modeontwerpster Sara uitzoeken of haar vermeende pech de echte oorzaak is van haar tegenslagen.