Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Toc Toc

Film, 2017, 96 minuten
Toc Toc
Een groep patiënten met OCS wacht op hun arts, die te laat is vanwege een vertraagde vlucht, waardoor ze met elkaars eigenaardigheden opgescheept zitten.
De film Toc Toc is uitgebracht in 2017 en duurt 96 minuten. Deze maffe comedy is gebaseerd op Laurent Baffie's toneelstuk TOC TOC uit 2005, dat een kaskraker was in Spanje. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Absurd, Geschift, Kitscherig, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Toc Toc op Moviemeter

Een groep patiënten met OCS (obsessief compulsieve stoornis, ook bekend als dwangneurose) wacht op hun arts. Deze is echter te laat vanwege een vertraagde vlucht, waardoor ze met elkaars eigenaardigheden opgescheept zitten. Dat zorgt voor een reeks dolle toestanden waarbij de zaken soms erg uit de hand lopen.

Toc Toc op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Toc Toc is a movie starring Paco León, Alexandra Jiménez, and Rossy de Palma. The adventures and misadventures of a group of patients with OCD appointed at the same time.

Acteurs in Toc Toc

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans;Turks;Duits
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Toc Toc

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.