Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Toc Toc

Film, 2017, 96 minuten
Toc Toc
Een groep patiënten met OCS wacht op hun arts, die te laat is vanwege een vertraagde vlucht, waardoor ze met elkaars eigenaardigheden opgescheept zitten.
De film Toc Toc is uitgebracht in 2017 en duurt 96 minuten. Deze maffe comedy is gebaseerd op Laurent Baffie's toneelstuk TOC TOC uit 2005, dat een kaskraker was in Spanje. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Absurd, Geschift, Kitscherig, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Toc Toc op Moviemeter

Een groep patiënten met OCS (obsessief compulsieve stoornis, ook bekend als dwangneurose) wacht op hun arts. Deze is echter te laat vanwege een vertraagde vlucht, waardoor ze met elkaars eigenaardigheden opgescheept zitten. Dat zorgt voor een reeks dolle toestanden waarbij de zaken soms erg uit de hand lopen.

Toc Toc op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Toc Toc is a movie starring Paco León, Alexandra Jiménez, and Rossy de Palma. The adventures and misadventures of a group of patients with OCD appointed at the same time.

Acteurs in Toc Toc

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans;Turks;Duits
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Toc Toc

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.