Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Todas las pecas del mundo

Film, 2020, 89 minuten
Todas las pecas del mundo
De 13-jarige José Miguel heeft niets met het WK van 1994, totdat hij beseft dat voetbal de enige manier is om het hart te veroveren van het meisje waarop hij verliefd is.
De film Todas las pecas del mundo is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 89 minuten. Met Hánssel Casillas ('Tigers Are Not Afraid'), Loreto Peralta ('Instructions Not Included') en Luis de la Rosa. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Excentriek, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Todas las pecas del mundo op IMDB

Score: 6,2 van de 10

"All the freckles in the world" story of a boy in his early teens trying to get atention of the school's pretty girl. Set in 80's Mexico City

Acteurs in Todas las pecas del mundo

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Todas las pecas del mundo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

U Get What U Kiss 2
Drie ongetrouwde broers omarmen de traditie van hun dorp Rachitele, waarbij herders een vrouw zoeken om te kussen op Wool's Day.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.
You People
Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen ze te midden van botsende families en culturen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten.
An Action Hero
Door een beschuldiging van moord verandert het leven van een filmster in een excentrieke actiethriller als hij het land ontvlucht met een wraakzuchtige politicus op de hielen.