Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Todd Barry: Spicy Honey

Film, 2017, 60 minuten
Todd Barry: Spicy Honey
Met gortdroge humor maakt stand-upcomedian Todd Barry grappen over sms-noodgevallen, Hitlers wijnsmaak, dure zeep, goedkope pizza en nog veel meer.
De film Todd Barry: Spicy Honey is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 60 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Todd Barry: Spicy Honey op IMDB

Score: 6,7 van de 10

With bone-dry wit, stand-up comic Todd Barry dissects texting emergencies, Hitler's taste in wine, pricey soap, cheap pizza and much more.

Acteurs in Todd Barry: Spicy Honey

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Todd Barry: Spicy Honey

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
Soltera codiciada 2
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
El Conde
Augusto Pinochet is een vampier die wil sterven, maar de gieren om hem heen willen eerst nog een laatste hapje. Een duistere satire van Pablo Larraín.