Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Todd Glass: Act Happy

Film, 2018, 62 minuten
Todd Glass: Act Happy
Stand-upcomedian Todd Glass vuurt in een rap tempo zijn grappen af over bijvoorbeeld zijn hartaanval, zijn coming-out en hoe je een Kit Kat eet.
De film Todd Glass: Act Happy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 62 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Todd Glass: Act Happy is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Todd Glass: Act Happy op IMDB

Score: 5 van de 10

Try to keep up as comedian Todd Glass delivers rapid-fire stand-up that bounces from his heart attack to his coming out to how to eat a Kit Kat.

Acteurs in Todd Glass: Act Happy

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Todd Glass: Act Happy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Så var det jul igjen
Thea neemt Jashan mee naar huis om hun verloving te vieren, maar zijn Indiase roots en de Noorse tradities van haar familie botsen tijdens een chaotische kerst.
Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Wedding Games
Alex en Eva willen hun geloften afleggen op de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet, maar hun reis naar het altaar ontspoort door een reeks hilarische blunders.