Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Todo Sobre El Asado

Documentaire, 2016, 85 minuten
Todo Sobre El Asado
Deze komische kijk op de cultuur, gewoontes en keuken van Argentinië zet het mes in de traditionele barbecue, wat in dit land zowel een maaltijd als een ritueel is.
De documentaire Todo Sobre El Asado is uitgebracht in 2016 en duurt 85 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Todo Sobre El Asado op Moviemeter

Een reis door Argentinië. Het roosteren van vlees is de voorbereiding voor een maaltijd en een ritueel. Het is primitief en eigentijds, wild en verfijnd, een kunst en een wetenschap. Asado is Argentijns voor barbecue en enorm populair onder de bevolking. Het verhaal begint in een slachthuis waar honderden stuks vee per dag passeren. Er wordt gepraat met een van de arbeiders over wat ze in hun werk voelen (of niet voelen). Verder gaat er ook aandacht uit naar chef-koks, politici, een familie die hun eigen worstjes in de garage maakt en een veganist die is afgestudeerd.

Todo Sobre El Asado op IMDB

Score: 6,9 van de 10

A trip to the depths of Argentina. Roasting is a meal and a ritual. It is primitive and contemporary, wild and refined, an art and a science. The asado with greater originality the essential features of national identity.

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals Todo Sobre El Asado

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.