Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tokyo Trial

東京裁判
Tv-serie, 2017
Tokyo Trial
Na het einde van de Tweede Wereldoorlog moeten elf geallieerde rechters het lot van Japanse oorlogscriminelen bepalen in een gespannen internationale rechtszaak.
De tv-serie Tokyo Trial is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Tokyo Trial is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tokyo Trial op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Het einde van de Tweede Wereldoorlog is slechts het begin van de strijd voor gerechtigheid. In het voorjaar van 1946 moeten 11 geallieerde rechters het lot van Japanse oorlogscriminelen bepalen in een gespannen internationale rechtszaak. Één van deze rechters is de Nederlander Bert Röling (Marcel Hensema). Röling worstelt gedurende het proces, dat drie jaar duurt, regelmatig met zijn rol binnen het tribunaal.

Tokyo Trial op IMDB

Score: 7,8 van de 10

A historical drama that focuses on a decade-long investigation into events in the Pacific during and after WWII.

Acteurs in Tokyo Trial

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Tokyo Trial

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.