Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tokyo Trial

東京裁判
Tv-serie, 2017
Tokyo Trial
Na het einde van de Tweede Wereldoorlog moeten elf geallieerde rechters het lot van Japanse oorlogscriminelen bepalen in een gespannen internationale rechtszaak.
De tv-serie Tokyo Trial is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Tokyo Trial is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tokyo Trial op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Het einde van de Tweede Wereldoorlog is slechts het begin van de strijd voor gerechtigheid. In het voorjaar van 1946 moeten 11 geallieerde rechters het lot van Japanse oorlogscriminelen bepalen in een gespannen internationale rechtszaak. Één van deze rechters is de Nederlander Bert Röling (Marcel Hensema). Röling worstelt gedurende het proces, dat drie jaar duurt, regelmatig met zijn rol binnen het tribunaal.

Tokyo Trial op IMDB

Score: 7,8 van de 10

A historical drama that focuses on a decade-long investigation into events in the Pacific during and after WWII.

Acteurs in Tokyo Trial

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Tokyo Trial

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.