Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tom Segura: Ball Hog

Film, 2020, 70 minuten
Tom Segura: Ball Hog
Tom Segura scoort lachsalvo's met even ongemakkelijke als openhartige verhalen over moeders, vaders, het najagen van dromen en andere zaken waar je liever niet aan denkt.
De film Tom Segura: Ball Hog is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 70 minuten. Geschikt voor alle leeftijden Tom Segura: Ball Hog is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Cynisch, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tom Segura: Ball Hog op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Tom Segura scores laughs with uncomfortably candid stories about mothers, fathers, following your dreams - and other things you'd rather not think about.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Tom Segura: Ball Hog

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

David Batra: Elefanten i rummet
De Zweedse comedian David Batra praat heel persoonlijk over de voordelen en valkuilen van het huwelijk met een onlangs afgetreden politiek leider.
Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
Coffee & Kareem
Een onbekwame agent uit Detroit probeert een band op te bouwen met de grofgebekte jonge zoon van zijn vriendin terwijl ze een criminele samenzwering onthullen.
Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.
Maska
Een jonge acteur wil een grote ster worden en overweegt om het Iraanse café dat al generatieslang door zijn familie wordt gerund, op te geven voor zijn carrière.