Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Toni Erdmann

Film, 2016, 162 minuten
Toni Erdmann
Een vrouw met een geestdodende kantoorbaan krijgt bezoek van haar vader, een grappenmaker die zich voordoet als lifecoach en steeds meer inbreuk maakt op haar leven.
De film Toni Erdmann is uitgebracht in 2016 en duurt 162 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Toni Erdmann op Moviemeter

Score: 3,48 van de 5

Winfried is een 65-jarige begeesterende muziekleraar met een voorliefde voor grappen en die samenwoont met zijn oude hond. Zijn dochter Ines is echter het compleet tegenovergestelde: als ambitieuze zakenvrouw, reist ze de hele wereld rond en trekt van het ene project naar het andere om zo recht op de carrièreladder omhoog te klimmen. Vader en dochter krijgen elkaar daarom niet vaak te zien, maar dat verandert abrupt als Winfried's hond sterft en hij besluit om (onaangekondigd) Ines te gaan bezoeken op haar werk.

Toni Erdmann op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Winfried doesn't see much of his working daughter Ines. He pays her a surprise visit in Bucharest, where she's busy as a corporate strategist. The geographical change doesn't help them to see more eye to eye. Practical joker Winfried annoys his daughter with corny pranks and jabs at her routine lifestyle of meetings and paperwork. Father and daughter reach an impasse, and Winfried agrees to go home to Germany. Enter Toni Erdmann: Winfried's flashy alter ego. Disguised in a tacky suit, weird wig and fake teeth, Toni barges into Ines' work circle, claiming to be her CEO's life coach. As Toni, Winfried doesn't hold back, and Ines meets the challenge. The harder they push, the closer they become. In all the madness, Ines begins to see that her eccentric father deserves a place in her life.

Acteurs in Toni Erdmann

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans

Meer zoals Toni Erdmann

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

After
De naïeve eerstejaarsstudent Tessa Young denkt dat ze wel weet wat ze wil in het leven, tot de gecompliceerde rebel Hardin Scott haar pad kruist.
The Expanding Universe of Ashley Garcia
De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.
Triple Threat
Een groep meedogenloze gangsters die is ingehuurd om een machtige erfgename te vermoorden, ontmoet zijn gelijke in een trio bedreven vechters die haar te hulp schieten.
Love Is Blind
Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.
To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.