Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Too Close for Christmas

Film, 2020, 89 minuten
Too Close for Christmas
Hayley's plan om Kerstmis bij de nieuwe schoonfamilie van haar zus door te brengen loopt spaak wanneer de man die de breuk met haar ex veroorzaakte onverwacht opduikt.
De film Too Close for Christmas is uitgebracht in 2020 en duurt 89 minuten. Met Chad Michael Murray ('One Tree Hill') en Jessica Lowndes ('90210'). Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Charmant, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Too Close for Christmas op IMDB

Score: 6,1 van de 10

A woman's feelings start to change when she reluctantly spends Christmas with the man responsible for ending her last relationship.

Acteurs in Too Close for Christmas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Too Close for Christmas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.
The African Queen
De noeste kapitein van een gammele Oost-Afrikaanse rivierboot slaat de handen ineen met een puriteinse missionaris om een Duitse kanonneerboot tot zinken te brengen tijdens WO II.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.