Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Top Gun

Film, 1986, 109 minuten, 17.302.328 beoordelingen
Top Gun
Een combinatie van actie en romantiek maakte deze film tot de kaskraker van de jaren 80. Maverick wordt aangenomen bij Top Gun, de eliteschool van de Marine.
De film Top Gun is uitgebracht in 1986 en duurt 109 minuten. Tom Cruise laat er geen gras over groeien en bewijst waarom hij ook de Top Gun in de box office was: topfilm in 1986! Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Top Gun op Moviemeter

Maverick (Cruise) wordt samen met zijn co-piloot Goose (Edwards) aangenomen bij Top Gun, een keiharde marineopleiding voor piloten. Hij gaat hier de concurrentie aan met een andere toppiloot, Iceman (Kilmer). Na een tragische gebeurtenis realiseert Maverick zich dat het leven toch keihard kan zijn en twijfelt of hij nog verder wil gaan met vliegen. Uiteindelijk moet hij toch bewijzen wie de beste piloot is.

Top Gun op IMDB

Score: 7 van de 10

As students at the Navy's elite fighter weapons school compete to be best in the class, one daring young flyer learns a few things from a civilian instructor that are not taught in the classroom.

Trailer

Acteurs in Top Gun

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Top Gun

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
Christmas Time Is Here
Romantiek, onroerend goed en familiebanden botsen als een makelaarster verliefd wordt op een belangrijke klant die de gezellige herberg van haar vader wil overnemen.
Angel Falls Christmas
Een door werk geobsedeerde arts wil aan haar ex bewijzen dat ze wel van kerst houdt. Een engelachtige barista helpt haar een checklist voor de feestdagen te maken.
My Name Is Vendetta
Een voormalige huurmoordenaar voor de maffia vlucht met zijn dochter naar Milaan nadat oude vijanden zijn vrouw en zwager hebben gedood. Daar plannen ze hun wraak.
A Man of Action
In dit drama, geïnspireerd op het leven van Lucio Urtubia, richt een anarchist zich met een ingenieuze vervalsingsoperatie op een van 's werelds grootste banken.