Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Top of the Lake

Tv-serie, 2017, 49.811 beoordelingen
Top of the Lake
Rechercheur Robin Griffin doet onderzoek naar de zelfmoordpoging van een jong meisje in Nieuw-Zeeland en de moord op een vrouw die gevonden werd op Bondi Beach in Sydney.
De tv-serie Top of the Lake is uitgebracht in 2017. Won zeven AACTA Awards, een Logie (Beste miniserie) en een Golden Globe (Beste actrice in miniserie: Elisabeth Moss). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Ontroerend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Top of the Lake op Moviemeter

Een 12-jarig meisje staat tot haar borst in een meer met ijskoud water. Ze is vijf maanden zwanger en ze wil niet zeggen wie de vader is. Volgens haar was het 'niemand'. Daarna verdwijnt het meisje. Robin Griffin, de rechercheur die de zaak onderzoekt, ziet deze zaak als de ultieme test om haar eigen grenzen op te zoeken. Het meisje blijkt de dochter te zijn van een crimineel.

Top of the Lake op IMDB

Score: 8 van de 10

When pregnant, 12-year-old Tui tries to kill herself in a freezing New Zealand lake, Detective Robin Griffin has plenty of questions for the girl. But when Tui suddenly disappears, Griffin finds herself knee-deep in small-town secrets.

Trailer

Acteurs in Top of the Lake

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Top of the Lake

Wallander

Wallander

(2015)

Homeland

Homeland

(2019)

Sherlock

Sherlock

(2017)

Bron

Bron

(2015)

The Fall

The Fall

(2016)

Dicte

Dicte

(2016)

Arne Dahl

Arne Dahl

(2012)

Broadchurch

Broadchurch

(2017)

Hinterland

Hinterland

(2016)

The Missing

The Missing

(2019)

The Killing

The Killing

(2021)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.
I Will Be Your Bloom
Een oud-lerares wordt toezichthouder in een studentenhuis waar een boyband zonder succes woont. Ze probeert de bandleden te helpen in hun droom om de muzikale top te bereiken.
Detective Conan: The Culprit Hanzawa
In deze spin-offparodie op 'Detective Conan' verhuist een moordlustige verdachte met een zwart silhouet naar de criminele plaats Beika.