Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Top of the Lake

Tv-serie, 2017, 49.811 beoordelingen
Top of the Lake
Rechercheur Robin Griffin doet onderzoek naar de zelfmoordpoging van een jong meisje in Nieuw-Zeeland en de moord op een vrouw die gevonden werd op Bondi Beach in Sydney.
De tv-serie Top of the Lake is uitgebracht in 2017. Won zeven AACTA Awards, een Logie (Beste miniserie) en een Golden Globe (Beste actrice in miniserie: Elisabeth Moss). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Ontroerend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Top of the Lake op Moviemeter

Een 12-jarig meisje staat tot haar borst in een meer met ijskoud water. Ze is vijf maanden zwanger en ze wil niet zeggen wie de vader is. Volgens haar was het 'niemand'. Daarna verdwijnt het meisje. Robin Griffin, de rechercheur die de zaak onderzoekt, ziet deze zaak als de ultieme test om haar eigen grenzen op te zoeken. Het meisje blijkt de dochter te zijn van een crimineel.

Top of the Lake op IMDB

Score: 8 van de 10

When pregnant, 12-year-old Tui tries to kill herself in a freezing New Zealand lake, Detective Robin Griffin has plenty of questions for the girl. But when Tui suddenly disappears, Griffin finds herself knee-deep in small-town secrets.

Trailer

Acteurs in Top of the Lake

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Top of the Lake

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Unbelievable
Een jonge vrouw wordt beschuldigd van liegen over verkrachting. Twee vrouwelijke detectives onderzoeken een reeks identieke aanvallen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Monarca
Ana María keert na 20 jaar terug naar Mexico om de leiding te nemen over het tequila-imperium van haar familie, dat ten onder dreigt te gaan door corruptie en geheimen.
Top Boy
Twee doorgewinterde drugsdealers keren terug naar de straten van Londen, maar hun jacht op geld en macht wordt bedreigd door een jonge, meedogenloze oplichter.
Marianne
Een beroemde schrijfster van horrorverhalen ontdekt bij terugkomst in haar geboorteplaats dat de boze geest uit haar nachtmerries nu ook de echte wereld onveilig maakt.
Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato
Ikoma en het IJzeren Fort gaan het gevecht aan op het slagveld van Unato en sluiten zich aan bij de alliantie om de regio te heroveren op de kabane-horde.