Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Torbaaz

Film, 2020, 133 minuten
Torbaaz
In een Afghaans vluchtelingenkamp probeert een oud-legerarts kinderen blij te maken met cricket. Hij beseft al snel dat er meer op het spel staat dan de sport.
De film Torbaaz is uitgebracht in 2020 en duurt 133 minuten. Filmfare Award-winnaar Sanjay Dutt ('Munna Bhai M.B.B.S.') speelt met Nargis Fakhri en Rahul Dev in dit thrillerdrama. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Torbaaz

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Hindi - Audiobeschrijving;Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Hindi;Nederlands

Meer zoals Torbaaz

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
The Souvenir
Begin jaren 80 begint een beschermd opgevoede filmstudente te ontdekken wie ze is als ze een relatie krijgt met een stijlvolle, maar dubieuze man.