Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Total Recall

Film, 1990, 113 minuten, 3.573.646 beoordelingen
Total Recall
Nadat de loonslaaf Douglas Quaid een geheugenimplantaat heeft gekregen, ontdekt hij dat hij mogelijk als geheim agent betrokken is bij een gewelddadige opstand op Mars.
De film Total Recall is uitgebracht in 1990 en duurt 113 minuten. Deze breinbrekende sciencefictionthriller met Arnold Schwarzenegger had het beste openingsweekend van 1990 in de VS. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Total Recall op Moviemeter

Score: 3,49 van de 5

Douglas Quaid kan zijn droom, een reis naar Mars, niet betalen. Hij besluit in plaats hiervan een virtuele vakantie in z'n hersenen te laten implanteren. Dit gaat echter fout: Quaid herinnert zich dat hij een geheim agent is. Hij reist naar Mars af om de rebellen aldaar te helpen. Of zijn al de dingen die hij meemaakt onderdeel van z'n geïmplanteerde vakantie?

Total Recall op IMDB

Score: 8 van de 10

When a man goes for virtual vacation memories of the planet Mars, an unexpected and harrowing series of events forces him to go to the planet for real, or does he?

Acteurs in Total Recall

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Total Recall

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Love, Death & Robots
Angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van comedy in deze NSFW-anthologie van animaties, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.
Triple Frontier
De loyaliteit van vijf oud-commando's wordt op de proef gesteld als ze bijeenkomen om het fortuin van een drugsbaron te stelen, met alle onbedoelde gevolgen van dien.
Shadow
Achtervolgd door een tragisch verlies gaat een oud-agent die geen pijn kan voelen op pad om misdadigers op te sporen die de politie van Johannesburg te slim af waren.
The Hard Way
Een voormalige soldaat hoort dat zijn broer op een missie in Roemenië is gesneuveld en gaat met twee bondgenoten op zoek naar een mysterieuze vijand om wraak te nemen.
Leal, solo hay una forma de vivir
Een ex-kolonel formeert een speciale paramilitaire groep die zich bezighoudt met de bestrijding van drugshandel aan de grens van Paraguay.