Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Total Recall

Film, 1990, 113 minuten, 3.573.646 beoordelingen
Total Recall
Nadat de loonslaaf Douglas Quaid een geheugenimplantaat heeft gekregen, ontdekt hij dat hij mogelijk als geheim agent betrokken is bij een gewelddadige opstand op Mars.
Deze film is Meeslepend, Spannend

Total Recall op Moviemeter

Douglas Quaid kan zijn droom, een reis naar Mars, niet betalen. Hij besluit in plaats hiervan een virtuele vakantie in z'n hersenen te laten implanteren. Dit gaat echter fout: Quaid herinnert zich dat hij een geheim agent is. Hij reist naar Mars af om de rebellen aldaar te helpen. Of zijn al de dingen die hij meemaakt onderdeel van z'n geïmplanteerde vakantie?

Total Recall op IMDB

When a man goes for virtual vacation memories of the planet Mars, an unexpected and harrowing series of events forces him to go to the planet for real, or does he?

Acteurs in Total Recall

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Total Recall

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Lego Batman-film
Wanneer een groep legendarische superschurken het heeft voorzien op Gotham City, moet de eenzame held Batman leren in een team te werken om de stad te redden.
Little Singham aur Kaal ka Mahajaal
Als Kaal, de gemeenste demon op aarde, dreigt om zijn dorp te vernietigen, moet kinderagent Little Singham alle zeilen bijzetten om terug te vechten.
Abduction
Als een tiener zijn eigen jeugdfoto tegenkomt op een website van verdwenen personen, begint hij aan alles te twijfelen.
Fire with Fire
Brandweerman Jeremy is een beschermde getuige in een moordzaak, maar als zijn identiteit toch uitkomt, moet hij een bocht van 180 graden nemen.
Non-Stop
Tijdens een commerciële vlucht op een hoogte van 12 kilometer krijgt een air marshal sms-berichten van een dreigende chanteur die beweert aan boord te zijn.