Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trailer Park Boys Live at the North Pole

Film, 2014, 88 minuten, 72.454 beoordelingen
Trailer Park Boys Live at the North Pole
Bubbles is van plan om de ware betekenis van kerstmis te verspreiden, maar die plannen worden door Julian en Ricky gedwarsboomd.
De film Trailer Park Boys Live at the North Pole is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 88 minuten. De acteurs die Julian, Ricky en Bubbles spelen, blijven vaak in hun rol voor optredens in het openbaar.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trailer Park Boys Live at the North Pole op IMDB

Score: 6,6 van de 10

The Trailer Park Boys trick Ricky into going to Minneapolis by telling him it's in the North Pole. Once in Minneapolis the present a live Christmas themed show.

Acteurs in Trailer Park Boys Live at the North Pole

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Trailer Park Boys Live at the North Pole

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.