Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trailer Park Boys Live In F**kin' Dublin

Film, 2014, 81 minuten, 191.492 beoordelingen
Trailer Park Boys Live In F**kin' Dublin
De jongens gaan na het winnen van een wedstrijd naar Ierland om Rush te zien maar ze worden gearresteerd door immigratie en moeten als taakstraf poppenkast spelen.
De film Trailer Park Boys Live In F**kin' Dublin is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 81 minuten. De kampers Mike Smith, Robb Wells en John Paul Tremblay pakken weer de rol op waarmee ze beroemd werden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trailer Park Boys Live In F**kin' Dublin op IMDB

Score: 6 van de 10

The boys head to Ireland after winning a contest to see Rush but are arrested by immigration and must perform a community service puppet show.

Acteurs in Trailer Park Boys Live In F**kin' Dublin

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Trailer Park Boys Live In F**kin' Dublin

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Year I Started Masturbating
De wereld van een ambitieuze carrièrevrouw stort in als ze vlak voor haar veertigste verjaardag wordt gedumpt en ze gedwongen wordt haar chaotische leven opnieuw te evalueren.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.
Victim/Suspect
Een journalist onderzoekt een zaak van een vrouw die een valse aangifte van verkrachting zou hebben gedaan, en ziet een patroon: autoriteiten die zich tegen de slachtoffers keren.
Muted
Sergio heeft niet meer gesproken sinds hij zes jaar geleden zijn ouders heeft vermoord. Nu wil een psychiater via een verknipt onderzoek blootleggen wat er gebeurd is.
Kathal - A Jackfruit Mystery
Wanneer twee waardevolle jackfruits uit de tuin van een politicus verdwijnen, gaat een pittige agente op onderzoek uit, maar dat verloopt niet zoals verwacht.